Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ


Στην επάνω φωτογραφία με βλέπετε να σηκώνω το αυτοκίνητο του πατέρα μου, ενώ στις δύο κάτω να σηκώνω - με τις μαγικές μου δυνάμεις - τον αδερφό μου τον Βαγγέλη στον αέρα!


Με τον Βαγγέλη όμως δεν τελείωσα εδώ! Δείτε τί του έκανα τότε που τον έπιασα στα χέρια μου. Στο φόντο είναι το σχολείο μου.


Έχω διακρίσεις όμως και στις πολεμικές τέχνες! Σε αυτό θα επανέλθω σε επόμενες αναρτήσεις μου.


Κάποια μέρα ίσως κατακτήσω τον κόσμο...

4 σχόλια:

Eva F. είπε...

Καλά Γιώργο μου είσαι φοβερός που μπορείς και τα κάνεις όλα αυτά!
Ζηλεύω που εγώ δεν έχω τόση δύναμη!
Ελπίζω και στα μαθήματά σου να είσαι τόσο καλός!

mini clik είπε...

ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ!!ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΟΣΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΙΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΓΦΑΙΡΟ!!!!ΑΝΤΙΟΣ ΑΜΙΓΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GEORGE TIGER PHOTOGRAPHY!FTOY FTOY FTOY FTOY FTOY MHN SE MATIAXW AGORI MOY!

rena είπε...

Ελα μια βόλτα από μένα ένα γελαστό βραβείο σε περιμένει!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.