Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

   Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες μου γειά σας! Εγώ και ο αδελφός μου Βαγγέλης, όλο σχεδόν το καλοκαίρι βρισκόμαστε στο εξοχικό της μητέρας μας, στο Θυμάρι.
   Την Παρασκευή που μας πέρασε - 30 Ιουλίου - ήρθε ο μπαμπάς μας και μας πήγε για μπάνιο σε μία παραλία στην Ανάβυσσο, κάπου κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Εμείς αμέσως γδυθήκαμε και μπήκαμε στην θάλασσα, ενώ εκείνος πήρε την φωτογραφική του μηχανή και ανέβηκε σε ένα ύψωμα.  Στην αρχή νομίσαμε πως θα πέσει και θέλωντας να ενισχύσουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, φωνάζαμε: Πέσε... πέσε..! Τότε φάνηκε πως δεν είχε αυτό στο μυαλό του, αλλά να μας τραβήξει φωτογραφίες από ψηλά! Δείτε τις φωτογραφίες που μας τράβηξε παρακάτω, καθώς και στο ιστολόγιο του αδελφού μου http://vaggelis-kalatzis.blogspot.com
   Αν θέλετε και έχετε και χρόνο για χάσιμο, δείτε και τις δικές του στο δικό του ιστολόγιο http://dimitris-kalatzis.blogspot.com
  
Στις τρεις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πως πλησιάζω αθόρυβα από πίσω τον ανύποπτο Βαγγελάκη και του ρίχνω λίγο νεράκι, έτσι για το καλό..!
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχω ανέβει εγώ στο ύψωμα που ήταν ο πατέρας μου και μας τράβηξε τις φωτογραφίες που είδατε.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Γιώργο ζηλεύω έτσι πυ σας βλέπω στα κρυστάλλινα νερά.
Καλό βράδυ.
Κωστής

Rena είπε...

Τι κολυμβητές είστε εσείς καλέ!

Eva F. είπε...

Πω! Πω! πόσο πολύ ζηλεύω αν ήξερες Γιώργο μου!
Εγώ δεν έχω κάνει ούτε ένα μπάνιο ακόμα!....
Άσε που δεν ξέρω και να κολυμπώ!.....
Θα σκάσω απ΄το κακό μου!
Να περνάτε πολύ-πολύ όμορφα εύχομαι!